Ny kund?

070-735 00 32 073-726 07 88

Lediga jobb

Att arbeta hos oss innebär att ha mycket eget ansvar, både i våra installationer och i sin egen utveckling.

Det är du som anställd som kan skapa din egen framtid, hos oss finns det många möjligheter att lära sig nya områden och spetsa den kompetens du har. Vi tror mycket på den egna individen och har man rätt drivkraft lär man sig jobbet även om man inte har jättemycket erfarenhet.

Vi värdesätter lagspelare som bidrar till gruppen och ett gott arbetsklimat där man respekterar varandra och det jobbet man utför. Tactpartner har högt i tak och beslutsvägarna är korta.

Då branschen ständig utvecklas kommer det alltid finnas nya områden att ge sig in i, framtidens tekniker kommer ha krav på sig att behärska och ta till sig ny teknik då teknikutveckling går i raketfart.

Som anställd hos oss tillgodoräknar man sig ett bra förmånspaket med bland annat friskvårdstillägg. I vår senaste friskvårdssatsning erbjuder vi våra anställda anmälningsavgiften för de aktiviteter som ingår i ”en svensk klassiker”. Vi har även mindre tävlingar och aktiviteter kontinuerligt under året.

 

Vi har alltid behov av bra medarbetare, så arbetar du inom el, fiber, telekom, larm, mark/anläggning eller övriga teknikrelaterade områden så är du välkommen att höra av dig! Ta dig till ”kontakta oss” så finner du information hur du når oss.

kontakta oss

Telefon: 073-726 07 88

Adress: Stationsvägen 2, 438 53 HINDÅS

E-post: info@tactpartner.se