Ny kund?

070-735 00 32 073-726 07 88

Kom vidare i karriären

Kika på våra lediga tjänster

.

TP Elkonsult

Om oss

TP Elkonsult Sverige AB är ett dotterbolag till Tactpartner AB för att utveckla våran El-avdelning och kunna möta marknadens efterfråga när det gäller kompetens inom El-teknik.

Bolaget utför konsulttjänster/arbete inom elteknik och är medlemmar i EIO. Vi ser just nu en stor tillväxt i TP Elkonsult och förstärker organisationen på flertalet orter där vi är verksamma för att möta efterfrågan hos våra samarbetspartners.

Elteknikbranschen står för intressanta utmaningar i framtiden där traditionella el-installationer sammanflätas med IT-lösningar vilket kommer kräva en bred kompetens för framtidens Eltekniker. Helt enkelt ett intressantare arbete där utvecklingsvägarna blir fler för den enskilde elektrikern.

Vi som är TP Elkonsult idag består av ett gäng motiverade Elektriker med olika erfarenhet och ålder. En bra mix för att utveckla företaget mot nya mål och att klara av de krav som våra samarbetspartners kräver.

Som arbetsgivare eftersträvar vi en trivsam arbetsplats med varierande projekt. Vi ska utveckla branschen med nya talanger samt ha den spetskunskap/erfarenhet som många projekt kräver.

Vi samarbetar med de stora installationföretagen i Sverige och har erfarenhet av att varit en del i några av Sveriges största/komplexa projekt inom installation tex, sjukhusbyggnation, infrastrukturprojekt, arenabyggen och stora gallerior. Men en stor del av våran verksamhet består också av mindre lokala projekt och servicearbete med lokala mindre samarbetspartners runt om i Sverige.

Våra tjänster

  • Klassisk elinstallation
  • Bygg-el
  • Service
  • Industri-installationer och service
  • Kraft

kontakta oss

Telefon: 073-726 07 88

Adress: Stationsvägen 2, 438 53 HINDÅS

E-post: info@tactpartner.se