Ny kund?

070-735 00 32 073-726 07 88

Kom vidare i karriären

Kika på våra lediga tjänster

.

TP Teknikkonsult

Om oss

OM OSS

TP Teknikkonsult AB grundades 2013 som ett dotterbolag till Tactpartner AB för att utveckla våran verksamhet som mera riktar sig mot entreprenadbranchen och främst arbeten inom mark/anläggning, bygg, lager och industri. Denna kompetens är en viktig pusselbit i Tactpartnergruppen för att kunna vara helhetsleverantör till våra samarbetspartners och många arbeten går hand i hand med våra övriga bolag som är mera inriktade på installation inom el och svagström.

Vi ser just nu en stor tillväxt i TP Teknikkonsult då vi inlett större nationella samarbeten med företag inom bla mark/anläggning i större infrastrukturprojekt och förstärker organisationen på flertalet orter där vi är verksamma för att möta efterfrågan hos våra samarbetspartners.

Vi som är TP Teknikkonsult idag består av ett gäng motiverade grabbar & tjejer med olika erfarenhet och ålder. Många av oss har valt denna bransch då vi gillar att arbeta fysisk med kroppen i både ur & skur. 

Som arbetsgivare eftersträvar vi en trivsam arbetsplats med varierande projekt. Vi ska utveckla branschen med nya talanger samt ha den spetskunskap/erfarenhet som många projekt kräver

Våra tjänster

  • Markarbeten
  • Bygg & anläggning
  • Lager & Logistik
  • Industri

kontakta oss

Telefon: 073-726 07 88

Adress: Stationsvägen 2, 438 53 HINDÅS

E-post: info@tactpartner.se